Hvad er et Escape Room?

Escape Rooms bliver mere og mere populære i Danmark, men det er stadig meget nyt.  Det er underholdning for familier, venner, kolleger eller andre voksne,  som vil have en sjov times tid til at gå sammen. 

Man lukkes ind i et rum. Der er plads til 2-5  personer.  Børn fra 12 år kan deltage – ifølge med voksne – Ved yngere børn, kontakt os.

Rummet indeholder en gåde, som skal løses – og her finder man alle spor til at løse den.  De ledetråde hjælper gruppen på sporet af løsningen, og her er det vigtigt at alle arbejder sammen.

Der skal bruges fantasi, forsøg, logik og gode øjne i samlet blanding. Sammen finder man løsningerne – i en kamp mod tiden. Det handler ikke  altid om at være god til matematik – men om at have god kontakt til sin logik og sunde fornuft og at kunne se mønstre i kaos. 

Et escape room  er  ikke  et  spøgelsestog,  og  der  sker  ingen uhyggelige eller chokerende ting i rummet. 

Arrangementer

Escape Rooms er en sjov aktivitet for alle! Prøv det til fødselsdag, polterabend, julefrokost, personalearrangement, team building mm. Det er også oplagt til første date eller en anderledes familietur.

Vores foyer har vi indrettet med borde og stole, og her er der mulighed for at sidde med medbragt mad og drikke. Det kunne eksempelvis være hvis man er flere hold afsted – så kan det ene hold hygge sig i foyeren, mens det anden knokler i rummet.

Er I to eller flere hold, er som noget nyt mulighed for, at streame fra vores overvågningskameraer i rummene, til en skærm i foyeren. Dette giver det ventende hold mulighed for at følge med i, hvordan det konkurrerende hold klarer sig i realtid.

Hos Escape Attic lægger vi vægt på det gode brugeroplevelse og vi gør meget ud af, at tilpasse spillet efter vores gæsters niveau og ønsker. Vi står klar til at guide nybegyndere godt igennem, der er mulighed for at få hints undervejs, men vi elsker også at se garvede escapister, der selv løser alle opgaver. Uanset hvem du er og om du har prøvet det før, er vi sikre på, at vi kan tilbyde vores gæster en fremragende oplevelse. Og vi håber naturligvis, at I vil komme igen.